IMISU AS produsent i RAGNAROK

https://igg.me/at/zFkLdn2ulaI/x/6091409

IMISU AS er produsent i det innovative kortfilmprosjektet RAGNAROK som har vekket internasjonal interesse. Prosjektet skal for første gang i historien utvikle og skape tolkninger av de norrøne mytologiske vesnene slik vikingene antageligvis forestilte seg dem. Så lang er det Hollywood og våre nasjonalromantiske malere som har definert form og utseende på Jotner, Troll, Vetter og andre nørrøne skapninger.

Det foreligger lite informasjon fra vikingtiden om disse skapningene. Prosjektet har derfor samarbeidet med fagpersoner, akademia og kunstnere for å lage tolkninger ut fra hvordan vikingene, med de inspirasjonskilder de hadde, kunne se dem for seg. Disse figurene blir unike og skal tilbys for salg til andre film- og spillskapere og blir et spennende eksportprodukt fra Trondheimsregionen.

Filmen skal spilles ferdig nå i vinter, og det er lansert en crowdfundingkampanje for å finansiere dette. Løp og kjøp og støtt prosjektet, bli med på et nyskapende prosjekt!

Link til IndieGoGo crowdfunding prosjektet: RAGNAROK – A Short Film

 

Fikk du søknadslyst?
0 0