Leie vannscooter i Trondheim – Mer fart og spenning!

2014 Sea-Doo RXT-X aS 260

2014 Sea-Doo RXT-X aS 260

Nå er det fritt frem for å leie markedets råeste vannscootere i Trondheim!

IMISU AS oppfordrer til innovasjon og moro, og med det nye regelverket på plass er det lov til å kjøre halsbrekkende raskt til sjøs, uten å blakke seg på drivstoffslukende monstermaskiner som kunne finansiert et helt SkatteFUNN prosjekt per tur.

Dessverre er det lite å velge i mellom for de som ønsker de råeste ytelsene på vannet. IMISU AS har derfor gleden av å tilby utleie av en Seadoo RXT-X aS 260 RS med 260 hestekrefter for kr. 3000 per døgn inkl. mva. Skuteren kan kjøres direkte fra tørrdokk hos Trondheim båtforenings havneanlegg og krever ikke utsett med tilhenger.

For innovatører som ikke har tid til å stå stille, er denne med akselerasjon fra 0 til 100 km/t på ca. 3 sekund og god plass til 3 voksne, ideell for maksimalt effektiv rekreasjon med tilhørende effektiv søknadsskriving.

Skuteren kan leies med ekstra sikkerhetspakke til kr. 500, ideelt for langturer.

SIKKERHETSPAKKE:
1) VHF (Krever at bruker har lisens)
2) Nødpeilesender GME MT410G PLB med GPS via satellitt
3) Oppblåsbar redningsvest med radar-responder
4) 4 stk. walki-talkies

Ta kontakt via kontakt@imisu.no for å booke.

Fikk du søknadslyst?
1 0